Kasvien suojelu

Tuotenro Nimi Hinta Tuotekuvaus
1050 Revira Special 3,6 L 59.90 Vältä eläinten tekemiä vaurioita puutarhoissa, puistoissa ja metsäistutuksissa – säästä kasvejasi ja iloitse kasvusta! Käytä Reviraa suojelemaan kasvejasi. Revira Special on tarkoitettu jyrsijöiden torjuntaan.
1053 Revira Universal 3,6 L 59.90 Vältä eläinten tekemiä vaurioita puutarhoissa, puistoissa ja metsäistutuksissa – säästä kasvejasi ja iloitse kasvusta! Käytä Reviraa suojelemaan kasvejasi. Revira Universal on tarkoitettu sorkkaeläinten torjuntaan.
1049 Revira Special 0,8 L 19.90 Vältä eläinten tekemiä vaurioita puutarhoissa, puistoissa ja metsäistutuksissa – säästä kasvejasi ja iloitse kasvusta! Käytä Reviraa suojelemaan kasvejasi. Revira Special on tarkoitettu jyrsijöiden torjuntaan. 0.8 litran Revira -pakkaukset voidaan toimittaa myös Postin maksikirjeenä kuplamuoviin pakattuna, jolloin posti toimittaa kirjeen kotiin.
1052 Revira Universal 0,8 L 19.90 Vältä eläinten tekemiä vaurioita puutarhoissa, puistoissa ja metsäistutuksissa – säästä kasvejasi ja iloitse kasvusta! Käytä Reviraa suojelemaan kasvejasi. Revira Universal on tarkoitettu sorkkaeläinten torjuntaan.